Fez / Boudnib 660KM

Dick moest rond 04:00 van start, na 200km verbinding kwam hij als eerste aan bij het startpunt van de eerste etappe. Dick lag een tijd op kop maar werd uiteindelijk gepasseerd door enige rijders. Het was ruw terrein met alleen maar grind,keien, greppels en gaten en het was dus oppassen geblazen! Dick hield het gas erop en gaf de snelle KTM ruim 7 uur lang flink de sporen, Dick kwam uiteindelijk binnen op een
keurige 6e plaats, zo die was in de Pocket!

PECH! MET DE BUGGY

Mark & Peter over hun eerste dag!

Ze begonnen vol goede moed en waren de eerste 100 kilometer in de kop van het veld te vinden totdat de hydraulische stuurpomp kapot ging, na 2 uur repareren en 10 liter olie van de organisatie, konden ze hun weg voortzetten, ze kwamen uiteindelijk binnen als 46e. Nu word er met man en macht gewerkt om de buggy weer fris aan de start te krijgen morgen. Gelukkig staat het super gemotiveerde assistentie team paraat dus dat gaat goed komen! Op naar ronde 2!

Dick start vanmorgen als 6e om 07:36 voor etappe 2, Mark en Peter zullen een klein uurtje daar achter starten, de proef van morgen is 239 kilometer en begint met stenen, vervolgens komen de Daltons de eerste duinen partij tegen, hier zullen ze op waypoint en voorliggende koers doorheen moeten navigeren, het beloofd een mooie etappe te worden!

Leave a Reply