#MDC / Day 4!

By | MDC | No Comments

Ook dag 4 van de MDC was geen makkelijke etappe. De ruim 400 km lange stage dat begon met een rondje bij Dunes Du Juin was voor veel deelnemers weer een uitdaging. De helft zit erop…. nu is het aftellen.

Hier weer wat nieuwe sfeer impressies!

 

 

 

#MDC2018 / BAD LUCK!

By | MDC | No Comments

Wat begon als een mooie dag…

Het begon als n mooie dag…….

Helaas is vanmorgen de buggy gestrand met n lekke brandstoftank.Parcour verlaten en de openbare weg opgezocht in de hoop dat de servicetruck van Ewout en Elco, van Schijf Rally, ze misschien zou kunnen helpen, maar die hebben tot halverwege de middag in het ochtendbivac vastgestaan om eruit gesleept te kunnen worden. Het was namelijk helemaal tot snot gereden.Vandaar dat de buggy maar voorzichtig zelf is doorgereden ,maar lichtelijk onwel werden ze van de dieseldampen wel ,er ontstond n heus zwembadje in de auto🤮…nog 300 km te gaan. De servicetruck van John en Marga ,met Gerard en Mike erin, stond langs de route, maar helaas niet voor hun, want zij stonden op John te wachten die kapotte banden had en iets met het gaspedaal.Tja, dan de laatste paar honderd kilometer ook maar weer verder. Dat wordt vanavond laat de tank nog uitbouwen ,lassen en einde rust. Het enige leuke aan het wachten van de servicetruck was ,dat ze tijd hadden voor mooie plaatjes : van n heus zandstormpje, vretende kamelen , enzovoort.
De dag begon zo mooi ,maar eindigt toch wel met n domper. Ze sleutelen nog verder en hopen alles weer in orde te hebben voor morgen. En niet te veel nadenken over de plek waar je nu in de lijst staat…

 

#MDC – DE KEURING

By | MDC | No Comments

Beide auto’s zijn goedgekeurd!

ETAPPE 6

By | Bike, Buggy, Libya Rally 2015, Team | No Comments

ETAPPE 6 TISSINT / OUARZAZATE

Liaison : 66 km  – SS : 117 km – Liaison :  462 km – Total :  645 km

De voorlaatste etappe was slechts 117km special stage maar deze was niks minder heftig dan alle voorgaande! Hele snelle paden met meerdere tracks wat navigeren zeer moeilijk maakte!

Dick maakte jacht op zijn voorliggers maar kwam ten val, hij kon verder en verloor weinig tijd, met weliswaar een gehavende motor en defecte boord apparatuur kwam hij alsnog op P12 binnen!

Mark en Peter waren wederom zeer snel onderweg, na een klein probleem aan de wielophanging konden ze weer door richting de finish! De Concurrentie ging echter ook hard en kwamen ze op P35 over de finish, Mark en Peter staan nu algemeen op P26!

Morgen nog 1 etappe plankgas en dan zit het erop, de heren vertrekken uit het zeer bekende bivak waar onder andere de film “Gladiator” is opgenomen richting Marrakech waar de finish is! De Etappe van morgen is 110km!